A sok süti sütéssel rengeteg mosatlan jár. ???

ENNYIRE SOKKAL. Amire még az ételfotózás? is rátesz mindig egy lapáttal, mert ahhoz is csomó extra tálkát össze kell koszolni. ?Nagy öröm volt számomra, hogy 2 éve végre sikerült mosogatógépet vennünk?, ami megspórol egy csomó időt és energiát nekünk. Ami viszont zavart, hogy sokáig nem találtam megfelelő mosogatószert gépbe. Annyi igényem volt, hogy legyen környezetbarát♻ és hatékony.? Úgy látszik ezzel sikerült elég magasra tennem a lécet.? Hónapokig próbálkoztam a környezetbarát mosogatószerekkel és egyik rosszabb volt mint a másik.? 

Végül 2 éve ősszel találtam rá a Natur Cleaning termékcsaládra, aminek a gépi mosogatószere szuperül működött, úgyhogy azóta is ezt használom.?? Mivel folyékony mosogatószer, így könnyű adagolni és a kis mosószer darabkák nem maradnak rajta az edényeken. (amit korábban, a többi mosogatószernél gyakran tapasztaltam)

A mosogatás megkönnyítése mellett számomra a Natur Cleaning a mosi pelusoknak a mosását is megkönnyítette.?? Ott is már rengeteg 

környezetbarát mosószert meg praktikát próbáltam, de valahogy egyik sem volt az igazi. Vagy foltosak maradtak a pelusok, vagy lekeményedtek vagy valami volt. A Csepke Baby mosószer termékcsaládnak a mosószerével és az öblítőjével viszont végre a pelusok mosása is egyszerűbb számomra.?? Meg persze utána már a sima ruhák mosására is bevetettem őket, ott viszont a Csepke Baby öblítőt lecseréltem a Natur Cleaning Levendulás öblítőre, hogy levendula illata legyen a frissen mosott ruháknak.???

Szóval ennyi idő használat és saját tapasztalat után tudom nektek tiszta szívből ajánlani a Natur Cleaning termékeket!? Ami még melletük szól és számomra is fontos, hogy tényleg nagyon környezetbarát?

  • ??A flakonokat visszaveszi és újrahasználja a cég, szóval lényegében újratöltős, így kevesebb műanyag szemét termelődik
  • ??Magyar fejlesztésű termék (ráadásul nyíregyházi cég – én is nyiregyi vagyok), így egy hazai vállalkozást támogatok.
  • ?Nem tesztelték állatokon.
  • ?Vegán.
  • ??Pálmaolajmentes.
  • ?A Csepke Baby mosógél és öblítők parabén- és allergénmentesek.
  • ?Természetes alapanyagokból készülnek a termékek.

Ezek mellett még rengetes más környezetbarát tisztítószerük, higiéniai termékük van. Ja és vannak kis

pici cuki termékmintájuk is, hogy ha szeretnétek több illatot kipróbálni tőlük mielőtt leteszitek a véglegesre a foksot. Én is nagyon sokat kipróbáltam már az évek alatt. ??

Nézzetek szét a honlapjukon, hátha ti is beleszerettek a termékeikbe:

https://naturcleaning.hu/

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük