Málnás túrós süti | cukormentes, gluténmentes, tojásmentes, diétás
A receptért köszönet Vinkovics Adélnak!
Hozzávalók:
Alap:
- 60 g kakaós Viblance granola összetörve
- 50 ml kókusztej
- 50 g joghurt
- eritrit
Sütés: 180 fok, 10 perc, majd 30 perc a túrós réteggel
20×20 cm-es tepsi
Túrós réteg:
- 250 g túró
- 100 g natúr joghurt
- 40 g zabliszt
- 30 g kókuszreszelék
- eritrit
Málnás réteg:
- 300 g málna (összenyomva)
- édesítő
- 1 zacskó zselatin
Elkészítés:
Alap: A hozzávalókat összekeverjük majd egy kisebb négyzet alakú tepsibe nyomkodjuk és 180 fokon 10 percig sütjük.
A túrós alap hozzávalóit is összekeverjük, majd az alapra öntjük és együtt sütjük kb 30 percet.
Málnás réteg: Összefőzzük, majd hagyjuk kicsit hűlni és a rátesszük a süti tetejére. Ezután hűtőbe tesszük pár órára.
Édesítés (mi lehet benne) | Eritrit, Szipurok (juharfa-,datolya-,agavé-,méz) |
---|---|
Édesítés (mi NINCS benne) | Cukor (kristály-,barna-,nád-), Friss/aszalt gyümölcs, Inulin (Paleo sweet), Kókuszvirág cukor, Maltit, Mesterséges édesítők (szukralóz, aszpartám), Stevia, Xilit (nyírfacukor) |
Gyerekeknek | nagyobb gyerekeknek ajánlott |
Mentesség | Gluténmentes, Szójamentes, Tojásmentes |
Facebook oldalunk:
Bolti csokik ihlette sütik
Fizetési információ