Epres mascarpones torta | gluténmentes, laktózmentes, csökkentett cukorral
A receptért köszönet Fittfrufoodnak!
Hozzávalók:
Piskóta:
Recept ITT
Krém:
- 3 dl vegán tejszín (Meggle vegan decor)
- 500 g laktózmentes mascarpone
- ízlés szerint vanília aroma
- 1 csomag habfixáló
Díszítés:
- Eper
Elkészítés:
A piskótát 3 részre vágjuk.
A habtejszínt gépi habverővel felverjük, mehet bele 1 csomag habfixáló, majd hozzáadjuk a mascarponet és az aromát. A piskóta lapokat betöltjük a krémmel és a tetejét eperrel díszítjük.
Kategóriák: Összes recept, Torta receptek
Édesítés (mi lehet benne) | Cukor (kristály-,barna-,nád-), Eritrit, Szipurok (juharfa-,datolya-,agavé-,méz) |
---|---|
Édesítés (mi NINCS benne) | Friss/aszalt gyümölcs, Inulin (Paleo sweet), Kókuszvirág cukor, Maltit, Mesterséges édesítők (szukralóz, aszpartám), Stevia, Xilit (nyírfacukor) |
Mentesség | Gluténmentes, Laktózmentes, Szójamentes |
Facebook oldalunk:
Bolti csokik ihlette sütik
Fizetési információ