Diós almás zabpelyhes tallér | cukormentes, gluténmentes, tejmentes, laktózmentes
A receptért köszönet Dömőkné Salamon Csillának!
Hozzávalók:
- 4 db közepes alma
- 1 citromból nyert citromlé
- 5 ek zabpehely
- 1 csomag sütőpor
- 20 csepp stevia
- 2 db tojás
- 20 dkg darált dió
Sütés: 180 fok, kb 25 perc
Elkészítés:
Almát meghámozzuk, lereszeljük, kinyomkodjuk a levét, és a többi hozzávalóval jól összedolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe kisebb halmokba rendezzük, és előmelegített sütőben sütjük.
Kategóriák: Egyéb édesség receptek, Összes recept
Édesítés (mi lehet benne) | Stevia |
---|---|
Édesítés (mi NINCS benne) | Cukor (kristály-,barna-,nád-), Eritrit, Inulin (Paleo sweet), Kókuszvirág cukor, Maltit, Mesterséges édesítők (szukralóz, aszpartám), Szipurok (juharfa-,datolya-,agavé-,méz), Xilit (nyírfacukor) |
Gyerekeknek | nagyobb gyerekeknek ajánlott |
Mentesség | Gluténmentes, Laktózmentes, Szójamentes, Tejmentes |
Facebook oldalunk:
Bolti csokik ihlette sütik
Fizetési információ