Csokis mákos torta | vegán, tejmentes, laktózmentes, tojásmentes
A receptért köszönet Keszler Dorkának!
Hozzávalók:
Piskóta:
- 2 dl darált mák
- 2 dl finomliszt
- 2 dl teljeskiőrlésű liszt
- 1 cs sütőpor
- 2 dl nádcukor
- 3 dl zabtej
Sütés: 180 fok, kb 30 perc
26 cm-es tortaforma
Töltelék, máz:
- 1 dl baracklekvár
- 15 dkg étcsokoládé
Elkészítés:
A piskóta hozzávalókat összekeverjük, és 26 centis csatos tortaformában, 180 fokon kb 30 percet sütjük. Kihűlés után kettévágjuk, baracklekvárral megkenjük, a tetejére pedig megolvasztjuk az étcsokit.
Kategóriák: Összes recept, Torta receptek
Diéta szerint | Vegán |
---|---|
Édesítés (mi lehet benne) | Cukor (kristály-,barna-,nád-) |
Édesítés (mi NINCS benne) | Eritrit, Inulin (Paleo sweet), Kókuszvirág cukor, Maltit, Mesterséges édesítők (szukralóz, aszpartám), Stevia, Szipurok (juharfa-,datolya-,agavé-,méz), Xilit (nyírfacukor) |
Mentesség | Laktózmentes, Szójamentes, Tejmentes, Tojásmentes |
Recept készítő |
Facebook oldalunk:
Bolti csokik ihlette sütik
Fizetési információ