Csicseriborsós keksz | cukormentes, vegán, gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, tojásmentes, mindenmentes, reform
A receptért köszönet Vinkovics Adélnak!
Hozzávalók:
- 400 g (1 konzerv) csicseriborsó (lé nélkül)
- 120 g mogyoróvaj
- 80 g zabliszt
- 60 ml datolyaszirup
- pici kókusztej ha szükséges
Sütés: 180 fok, 15 perc
Elkészítés:
Turmixoljuk össze a tej kivételével az összetevőket. Egy sűrű masszát kapunk, ezt kanállal vegyünk ki gombócnyi adagokat majd lapítsuk ki sütőpapíros tepsibe vagy nyomkodjuk muffin formába. 180 fokon süssük 15 percig.
Kategóriák: Egyéb édesség receptek, Összes recept
Diéta szerint | Vegán |
---|---|
Édesítés (mi lehet benne) | Szipurok (juharfa-,datolya-,agavé-,méz) |
Édesítés (mi NINCS benne) | Cukor (kristály-,barna-,nád-), Eritrit, Friss/aszalt gyümölcs, Inulin (Paleo sweet), Kókuszvirág cukor, Maltit, Mesterséges édesítők (szukralóz, aszpartám), Stevia, Xilit (nyírfacukor) |
Gyerekeknek | nagyobb gyerekeknek ajánlott |
Mentesség | Gluténmentes, Laktózmentes, Szójamentes, Tejmentes, Tojásmentes |
Recept készítő |
Facebook oldalunk:
Bolti csokik ihlette sütik
Fizetési információ