Almás kakaós zabos keksz | cukormentes, gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, diétás
A receptért köszönet Vinkovics Adélnak!
Hozzávalók:
- 50 g zabpehely
- 1 kk. sütőpor
- 10 g kakaópor
- 40 g eririt
- 1 db tojás
- 130-140 g reszelt alma
Sütés: 180 fok, 20 perc
Elkészítés:
Száraz összetevőket összekeverjük
Beleütjük a tojást és hozzáadjuk az almát.
Alaposan összekeverjük, formázzuk és 180 fokon 20 percig sütjük.
Kategóriák: Egyéb édesség receptek, Összes recept
Édesítés (mi lehet benne) | Eritrit |
---|---|
Édesítés (mi NINCS benne) | Cukor (kristály-,barna-,nád-), Inulin (Paleo sweet), Kókuszvirág cukor, Maltit, Mesterséges édesítők (szukralóz, aszpartám), Stevia, Szipurok (juharfa-,datolya-,agavé-,méz), Xilit (nyírfacukor) |
Gyerekeknek | nagyobb gyerekeknek ajánlott |
Mentesség | Gluténmentes, Laktózmentes, Szójamentes, Tejmentes |
Facebook oldalunk:
Bolti csokik ihlette sütik
Fizetési információ