Alj nélküli sült túrótorta | gluténmentes
A receptért köszönet Pilák-Fogarasi Évának!
Hozzávalók:
- 75 dkg túró
- 6 db tojás
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 2 cs vaníliás cukor
- 15 dkg puha vaj
- cukor ízlés szerint
- 2 ek tejföl
- pici só
- 0,5 cs sütőpor
Sütés: 180 fok, alsó-felső sütés, 1 óra
Elkészítés:
A vajat a cukorral kézi habverővel elkeverjük. Belerakjuk a túrót, pudingport, tejfölt, sütőport a tojássárgáját. Ezt jól kikeverjük. A tojásfehérjét a sóval habbá verjük. Apránként, a túrós masszához keverjük.
180 fokon picit több, mint 1 órát sütjük. Alsó – felső sütés.
Kategóriák: Összes recept, Sütemény receptek
Édesítés (mi lehet benne) | Cukor (kristály-,barna-,nád-) |
---|---|
Édesítés (mi NINCS benne) | Eritrit, Friss/aszalt gyümölcs, Inulin (Paleo sweet), Kókuszvirág cukor, Maltit, Mesterséges édesítők (szukralóz, aszpartám), Stevia, Szipurok (juharfa-,datolya-,agavé-,méz), Xilit (nyírfacukor) |
Mentesség | Gluténmentes |
Facebook oldalunk:
Bolti csokik ihlette sütik
Fizetési információ