Márványos Brownie | cukormentes, gluténmentes, diétás, szénhidrát csökkentett
A receptért köszönet Vinkovics Adélnak!
Hozzávalók:
- 120 g cukormentes étcsoki (Wawel)
- 120 g vaj⠀
- 120 g eritrit ⠀
- 2 db M-es tojás ⠀
- 50 g zabpehelyliszt
Sütés: 180 fokon, kb 30 perc
20×20 cm-es szilikonos tepsi
Töltelék:
- 250 g light mascarpone (Aldi) ⠀
- 1 db M-es tojás ⠀
- 60 g eritrit ⠀
- 3 kk. Vanília aroma ⠀
Elkészítés:
Egy lábasban forraljunk vizet, majd fölötte egy fémtálban olvasszuk össze a vajat és csokit. Majd keverjük bele az eritritet. Ha kihűlt, egyesével dolgozzuk bele a tojásokat majd keverjük bele a lisztet.
A krém hozzávalót keverjük ki.
A tészta 2/3-át öntsük egy kb 20×20 cm-es szilikonos tepsibe, erre öntsük a mascarpones krémet majd a maradék csokis tésztát. Egy hurkapálcával keverjük márványosra. Előmelegített 180 fokos sütőben süssük kb 30 percig.
Édesítés (mi lehet benne) | Eritrit, Maltit |
---|---|
Édesítés (mi NINCS benne) | Cukor (kristály-,barna-,nád-), Friss/aszalt gyümölcs, Inulin (Paleo sweet), Kókuszvirág cukor, Mesterséges édesítők (szukralóz, aszpartám), Stevia, Szipurok (juharfa-,datolya-,agavé-,méz), Xilit (nyírfacukor) |
Gyerekeknek | nagyobb gyerekeknek ajánlott |
Mentesség | Gluténmentes, Szójamentes |
Facebook oldalunk:
Bolti csokik ihlette sütik
Fizetési információ